Jdi na obsah Jdi na menu

Střihy a délky

JEDNOBAREVNÝ DÁMSKÝ OBLEK

Ať už s volnými kraťasy pánského střihu nebo sukni, nejlépe s rozparkem na jedné noze a delším sakem, nebo klasické kalhoty volného střihu se sakem ve stejné barvě. Bez košile nebo s košili, ležerné, například s braletem nebo sako místo halenky. V pastelových či neutrálních barvách, ach.

Kalhotový kostým sluší všem ženám - Novinky.czHvězdy nejen street stylu alespoň jeden mají. Trend v podobě ...

BOHÉMSKÉ ŠATY

Bílé nebo květované dlouhé šaty, takové jsou pro sezonu jaro/léto 2020 vyhlášeny jako ty nejvíce cool. Vizuální inspirace výše.

MINIMALISMUS

Jednoduché střihy, čisté linie, jednoduché barevné kombinace. Sofistikované. Do detailů promyšlené, přesto volnomyšlenkářské. Méně je někdy více.

PRŮSTŘIHY

Ne sprostě, ale sofistikovaně sexy. Když ukážete kůži pod prsy, oblečete dlouhou sukni, když mají šaty průstřihy na bocích, ať neodhaluji příliš nikde jinde. Zkrátka i v tomto případě je méně mnohem vice!

KVĚTOVANÉ ŠATY S PRŮSTŘIHY | shopaholic online eshop - moderní ...Tričko s průstřihem ve výstřihu - Shoptik.cz

ZAVINOVACÍ ŠATY, SUKNĚ, KALHOTY

Do práce i na večer. Přizpůsobte líčení, kabelku a boty a voilà

Dámské zavinovací šaty | Lunzo.czDámské dlouhé zavinovací šaty | Rivalenti.cz

KOŠILE A KOŠILOVÉ ŠATY

Velký comeback.Různé tvary, barvy a styly a vypadají naprosto skvěle!

Pruhované košilové šaty Lisa - FashionFashionČervené košilové šaty s límcem na knoflíky s kapsami a vázáním

DŽÍNY A DENIM

Džíny nikdy nevyšly a nikdy nevyjdou z módy. A pokud ano svět skonči. Džiny jsou v kurzu jednoduše pořád. Pro letošek vedou hitparádu volné střihy se širokými nohavicemi, ať už dlouhé nebo v délce ke kotníkům. Velmi šik a in jsou také bílé a béžové kalhoty z džínoviny se širokými nohavice v délce nad kotníky. Džínové overaly v modré barvě s dlouhými rukávy také našly své místo na mole během týdne módy.

Džíny - stylové a pohodlné na běžné nošení | ORSAY      Nosíte bílé džíny? - Osobní módní stylista

 

DÁMSKÉ VESTIČKY A TRENCHCOAT

Trenchcoat je jeden z částí šatní skříně žen a vlastně i mužů, který také asi nevyjde z módy. Jarní kabátky v různých délkách, ať už pod zadek, ke kolenům či až ke kotníkům, jsou nepřehlédnutelným kouskem mnoha outfitů, které pozvednou do nebeských výšin. Vestičky ať už klasické nebo dlouhé jako kabátek bez rukávů dodají šmrnc pracovním i večerním lookům. Do těchto kousků se zkrátka vyplatí investovat. 

Trendy jaro/léto 2020 | Jarní a letní móda nového desetiletí ...